Rólam 

2001-ben végeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Kar Általános Szociális Munkás szakán. 2016-ban fejeztem be a SOTE Mentálhigiéné Intézetének "Integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció" szakirányú továbbképzését. Gyermekeim születéséig családgondozóként, jelenleg pedig szülő-csecsemő konzulensként dolgozom egy budapesti család- és gyermekjóléti központban. 

Igazán különleges ajándéknak tartom egy család életében a várandósság és a "kisgyermekesség" időszakát. Amikor megszületik egy csecsemő, kinyílik egy "ablak": egyszerre nézhetünk rá magunkra, visszapillanthatunk a múltba, a gyerekeinken keresztül pedig előre tekinthetünk a jövőbe.

Ha egy újszülöttel, csecsemővel vagy kisgyerekkel kapcsolatban valamilyen nehézség adódik, a kimerült és néha tanácstalan szülők nem is sejtik, mennyi erőforrás van még bennük, a nehézségek kezeléséhez. Megtisztelő, ha ebben a megoldáskeresésben a partnerük lehetek.

Visszajelzések

"Egy nagyon nehéz helyzetben fordultam Andreához bizalommal. Szakmai tudása, személyének hitelessége, mély empátiája, ítélkezés nélküli elfogadó hozzáállása sokat segített abban, hogy átgondoltan és minden nyomástól mentesen meghozhassam a saját döntésemet." - M.

"Andrea olyan segítő, akivel beszélgetve normálisnak és kezelhetőnek érzem a problémáimat, ez pedig nagy lelki terhet vesz le rólam. Így könnyebb a megoldásra koncentrálni, amiben szintén bölcs társként van jelen." - R.