További visszajelzések

"Érez és ért. Fantasztikus finomsággal, emberséggel tud vezetni, figyelni, megláttatni, kimondatni, kérdez, és közben nem csak néz, hanem tudom, hogy lát, de ha kell, csak hallgat... Azt gondolom, hogy csak olyan ember tudja megláttatni a másikkal a fától az erdőt, aki belülről fakadóan élesen lát." - K.

"Úgy szeretnék én is olyan bölcs, nyugodt, magabiztos és szeretetteljes lenni, mint Andrea! Még jó, hogy beszélgethetek vele, és máris bölcsebbnek, nyugodtabbnak, magabiztosabbnak, és szeretetteljesebbnek érezhetem magam." - O.

"Szeretem Andreában a határozottságát, megfontoltságát, megbízhatóságát. Valamint azt, hogy a maga nyugodtságával, higgadtságával és visszafogottságával mindig ott terem, ha valami baj van, ha segítség kell, és mindig - nagy élettapasztalatából és szakmai tapasztalatából tudatosan merítve - a leginkább hasznos támogatást nyújtja." - E.

"Andrea bámulatos egyensúlyban tudja tartani a határozottságot a szelid empátiával abban, ahogyan másokat támogat." - E.

"Kedves és gondoskodó." - N.

"Andreától munkatársai és kliensei ugyanazt kapják: megértő figyelmet, szakszerű és emberséges hozzáállást. Nyugodtan ajánlom annak, akinek gondja van, forduljon Andreához!" - M.